Constructii agricole

Construim cladiri agro-zootehnice

Realizam constructii de calitate in domeniul agricol: spatii de depozitare, spatii pentru cresterea animaleleor, depozite pentru ingasaminte  si silozuri de orice marime.

Vrem sa sprijinim agricultura prin constructii agricole de calitate, care sa fie usor accesibile fermierilor. Credem cu tarie in forta de productie a fermierilor si in necesitatea unor spatii moderne, ventilate corespunzator si utilate pentru scopul in care au fost construite.

Esti fermier si intentionezi sa ridici o constructie cu destinatie agricola? Ia legatura cu noi. Vom cauta solutii care sa vina in completarea ideilor tale.

Realizam constructii agricole care sa vina in sprijinul fermierilor, care sa ii ajute in activitatea de zi cu zi. Avem experienta in proiectare si executie constructii agricole si oameni dedicati acestor tipuri de constructii.

Proiectam si construim pentru sectorul agricol

Ne plac provocarile care vin din partea fermierilor. Constructiile agricole difera de la un priect la altul si ne stimuleaza mereu sa ne autodepasim.

Realizam constructii agricole complexe in functie de nevoile beneficiarului, impunerile tehnice sau conditiile locale si de exploatare, realizand intotdeauna un proiect dedicat pentru fiecare obiectiv.

Obiectivele indeplinie de dau satisfactie si ne motiveaza sa construim in continuare. Echipele noastre de constructii  agricole asteapta proiectul tau. Contacteaza-ne si pune-ne la treaba!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.