Despre noi

Construim cu responsabilitate

Suntem Afimir Trade din Brasov si ne dedicam constructiilor de orice fel.

Tratam cu seriozitate toate proiectele in care suntem omplicati, indiferent de anvergura. Avem echipe de profesionisti pregatiti sa duca la bun sfarsit si in termenele stipulate toate lucrarile, fie ca vorbim de constructii civile sau industriale.

Profesionalismul de care am dat dovada ne-a pozitionat in topul celor mai bune firme de constructii din Brasov. Transparenta in relatiile cu clientii si indeplinirea cu succes a misiunilor incredintate i-au facut pe partenerii nostri sa ne acorde incredere si sa isi lase proiectele in totalitate in mainile specialistilor nostri.

Intrecem asteptarile si le oferim clientilor nostri constructii la un nivel inalt de calitate la preturi corecte. Intelegem nevoia clientilor de a fi in permanenta informati si ii tinem aproape de proiect oferindu-le toate informatiile, indiferent de etapa in care se afla constructia.

Investim! Investim in oameni si in utilaje. Lucram cu personal calificat si folosim utilaje performante care ne ajuta sa crestem randamentul si calitatea lucrarilor.

Ai toate motivele sa ne alegi!  Construim pentru tine si nevoile tale!

Consultanta

Oferim consultanta in constructii. Specialistii nostri verifica si evalueaza factorii de risc si vin cu solutii care sa te scoata din impas. Oferim consultanta in constructii civile, industriale si agricole. Realizam studii si audituri de fezabilitate.

Urmarim standardele de calitate si respectarea lor.

Proiectare

Departamentul nostru de proiectare si arhitectura este locul in care ideile se materializeaza in proiecte 3D. Cu cat proiectul este mai compex, cu atat ne concetram mai mult ca fiecare etapa sa fie conforma cu normele in vigoare.

Avem specialisti bine pregatiti. Reducem costurile.

Executie

Construim pentru oameni. Ridicam constructii care sa dureze si sa ofere siguranta. Facem case, blocuri, magazine, mall-uri, sedii de firme, spatii de depozitare sau logistice si orice intra in sfera constructiilor industriale si rezidentiale.

Avem departament dedicat constructiilor agricole.

Inchiriere

Serviciile noastre de inchiriere utilaje de constructii sunt cunoscute atat partenerilor din Brasov cat si celor care au lucrari in alte judete din tara. Calitatea si paleta vasta de utilaje de constructii care poate fi inchiriata ne recomanda.

Utilajele sunt manevrate de personal calificat.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.