Inchirieri utilaje descriere

ÎNCHIRIERE UTILAJE

Afimir Trade vine în întâmpinarea Dumneavoastră pentru a vă ajuta în domeniul construcțiilor prin furnizarea unei game noi și variate de utilaje de construcții cu mărci de renume, conforme tuturor standardelor în vigoare, precum și o echipa profesionistă care prin pregătirea și experiența sa deservesc utilajele pe care le au în dotare.

Dedicare

Fiecare client al Afimir Trade este privit ca un partener, alături de care ne propunem să avem o colaborare strânsă pentru atingerea obiectivelor comune. De asemenea, ne mândrim cu munca noastră bazată pe încredere, seriozitate și angajament.

Siguranță

Pentru a vă oferi respect față de Dumneavoastră și față de lucrare pe care o executați și pentru că am devenit un nume reprezentativ pe piața închirierii de utilaje, vă oferim un vast parc propriu de utilaje în cea mai bună stare de funcționare, pe care le închiriem pentru orice tip de lucrări din domeniul construcțiilor civile și industriale.

Calitate

Cel mai important rol în strategia de management a societății îl are menținerea standardelor de calitate ridicate, Afimir Trade folosind cele mai noi tehnologii și un personal calificat, astfel încât utilajele noastre de ultimă generație să fie validate tehnic prin certificate de atestare și garanție.

Competență

Alături de avantajul închirierii utilajelor de construcții oriunde în țară, vă oferim o echipă experimentată și profesionistă, fiind unul dintre cele mai importante avantaje competitive pe care o companie cu tradiție în acest domeniu le poate aduce partenerilor săi.


Vă oferim utilajele și echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrări în domeniul construcțiilor, totul cu prețuri avantajoase și o perioadă de închiriere flexibilă. Vă invităm cu plăcere să vizionați portofoliul nostru de clienți sau părerile clienților noștri.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.