Procese

Case structuri metalice

Realizam case pe structuri metalice perfecte pentru a deveni un camin trainic si primitor. Rezistente si usor de construit, casele pe structura metalica incep sa devina o optiune si pentru cei care pana de curand erau fideli constructiilor traditionale din fier, beton si caramida.

Preturile reduse, rezistenta inalta si timpul redus pentru constructie sunt doar cateva criterii pentru a alege constructia unei case pe structura metalica. Daca iti doresti o casa ieftina si rezistenta, suntem aici sa te ajutam. Vei avea casa visurilor in doar cateva luni.

Uzinare

Constructiile metalice incep cu un proces complex de uzinare care prezinta trecerea de la materie prima la produsul finit. Astfel, pregatim elementele de structura metalica si le curatam, le debitam cu CNC (taiere, gaurire), le asamblam si le sudam conform proiectului.

Dupa procesele de curatare si verificare, profilele si piesele rezultate urmeaza sa fi vopsite anticoroziv, asamblate si pregatite pentru a fi livrate. La destinatie urmeaza a fi montate si transformate in structuri metalice civile si industriale.

Hale

Construim hale metalice intr-o varietate de arhitecturi si dimensiuni. Avem o vasta experienta in constructii de hale metalice si personal specializat pentru a realiza atat proiecte mici cat si proiecte complicate de mare anvergura.

Construim hale industriale pe schelet metalic pretabile pentru industria alimentare, comert sau industria auto (showroom-uri, service-uri auto). Construim hale metalice pentru amenajarea de sali de sport si spatii de agrement. Nu ne dam in laturi nici de la halele cu destinatie agricola.

Extinderi

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu servicii de constructii si extinderi, mansardare , consolidare sau recompartimentare de spatii industriale sau de spatii rezidentiale (locuinte).

Realizam atat proiectul cat si partea de executie. Construim responsabil, constienti de aportul nostru in fuctionalitatea, rezistenta si estetica intregii cladiri. Grija pentru mediu si folosirea de materiale cat mai ecologie si de inalta calitate se afla mereu in actiunile noastre de constructii, extinderi, mansardari, consolidari si recompartimentari de cladiri civile, industriale si chiar agricole.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.